arendlaan18 - internetgraphicdesign

DenK werving & selectie

DenK werving & selectie heeft arendlaan18 gevraagd te adviseren en invulling te geven aan de lancering van hun website. DenK werving & selectie is een recent opgericht bedrijf en met hun website willen ze, naast een frisse moderne uitstraling tonen, ook duidelijk maken wat DenK is en doet. De website toont het aanbod van de verschillende diensten van DenK en een overzicht van vacatures en kandidaten.

Dit project was een interessante uitdaging voor arendlaan18 omdat met dit project de grenzen van onze mogelijkheden zijn verbreed. arendlaan18 verzorgt voornamelijk ontwerp en realisatie van eenvoudige websites, maar www.denkwens.nl heeft een heleboel dynamische functionaliteiten in zich. Alle vacatures komen uit het eigen cms, eagle mini-cms, zo ook de kandidaten die zich kunnen presenteren door middel van video en er kan gezocht worden naar vacatures en deze zoekfunctionaliteit geeft ook zoeksuggesties.

De samenwerking met DenK werving & selectie is zeer prettig en effectief. Van beide kanten vielen de ideeen en oplossingen automatisch op hun plek, wat er toe heeft geleid dat dit project in maar 2 maanden is gerealiseerd!

naar website

 

DenK werving & selectieDenK werving & selectieDenK werving & selectieDenK werving & selectie